Győr ● Az önismeret és önbecsülés szerepe párkapcsolatunkban

Időpont: 2020. Február 13. Csütörtök, 18.30 – 20.00
Helyszín: Generációk Háza
Cím: 9021 Győr, Aradi vértanúk útja 23.

Párválasztásunkat, párkapcsolatunkat alapvetően meghatározza énképünk, önbecsülésünk. Következő előadásunk során izgalmas utazásra indulunk; rátekintünk párválasztásunk mozgatóira, megnézzük, mi szükséges egy párkapcsolat hosszú távú működtetéséhez. Mik a leggyakrabban elkövetett hibák, melyek miatt szakítanak a párok, pedig kapcsolatuk menthető lenne. Napjainkban sokan szenvedünk rosszul működő, a boldogságot ellehetetlenítő kapcsolatokban. Sokszor úgy tűnik, hiányoznak a kapcsolat fejlesztéséhez szükséges információk, míg sok forrás a szakításra biztatja az embereket, ha nem elégedettek a kapcsolatukkal. Ez lenne a két alternatíva: szerencsés tündérmese, ha nem akkor azonnali szakítás?

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen mintákkal, örökséggel lépnek bele az új kapcsolatba, ezért nem látják előre a várható konfliktusokat, "aknákat" sem, így lehetetlenné válik a konfliktus elkerülése, vagy érdemi megoldása. Kilépnek a kapcsolatból, de meglepetésükre a következő kapcsolatuk is hasonló dinamikát tár eléjük. Az lesz az érzésük, hogy újra és újra ugyanabba a folyóba lépnek, de nem értik ennek okát. Az önismeret fejlesztése erre egyértelmű válaszokat kínál, lehetőséget adva a rossz kapcsolati széria megszakítására. Előadásunkban számos támpontot hallhattok arra is, mi szükséges a jó önbecsülés kialakításához.

Előadónk, Kiss-Nemes Veronika pszichológus, családterapeuta előadásában többek között a következő kérdésekre keressük a válaszokat:

-       Miért van fontos szerepe az önismeretnek, önbecsülésnek párkapcsolatainkban?

-       Miért követjük el újra és újra ugyanazokat a hibákat párválasztáskor/párkapcsolatainkban?

-       Hogyan kerülhetjük ezt el?

-       Mi alakítja önbecsülésünket? Hogyan lehet rajta változtatni?

-       Vajon önismeret nélkül is lehet jó a párkapcsolatunk?

Belépő: 2190 Ft
Helyszíni belépő (a szabad jegyek függvényében): 2500 Ft 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

Elkötelezettek vagyunk környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ!